Maskinentreprenør – Austad Maskinstasjon AS

Vi er en allsidig maskinentreprenør

Austad Maskinstasjon AS er en allsidig maskinentreprenør som råder over en omfattende maskinpark. Som anerkjent maskinentreprenør påtar vi oss alle typer gravearbeider – og alle oppdrag utføres til avtalt tid. Vi er en maskinentreprenør som vekter vår kompetanse meget høyt. Derfor holder vi vår kunnskap kontinuerlig oppdatert - og følger med på utviklingen i bransjen for å kunne fortsette med å tilby løsninger i beste kvalitet. Vi er med andre det ord det trygge valget når du har behov for en maskinentreprenør.

Takket være vårt omfattende kompetansefelt kan vi tilby en unik bredde i våre tjenester. Med lang erfaring som både transport- og entreprenørfirma kan vi sammensette løsninger få andre aktører kan matche. Gi oss dine behov og ønsker, så vil vi skreddersy en løsning som imøtekommer dine behov. 

En maskinentreprenør med stor kundeportefølje

Vi anser pålitelighet og kvalitet som våre viktigste nøkkelbegrep. Dette er noe som har preget våre tjenester i flere årtier, og derfor har vi opparbeidet en omfattende portefølje av fornøyde kunder. Som maskinentreprenør har vi løst mange oppdrag i både vårt lokalområde, men også i resten av Trøndelag.

Ønsker du mer informasjon vedrørende vårt tilbud som maskinentreprenør er det bare å kontakt oss på telefon 74 15 41 00 for en hyggelig prat.